הי לכולם ,
אני אמנם חדש בפורום הזה אבל בבישול בירה (מגרעינים בלבד ) אני די מנוסה .
אני מתכונן לבשל פורטר שוקולד וקוקוס לפי מתכון שהופיע באחת מהתכניות שעסקו בבירה בעורץ ההסטוריה .
במתכון מופיע לתת שחור שמן הסתם החלפתי בשעורה קלויה , ולתת מינכן L 10 שלא מצאתי באתרים של גדי ואו רשף .
חיפשתי אצלם לתת דומה שתואם לו מבחינת התכונות וגם כאן לא הצלחתי .
היות ומדובר בכמות של 150 גרם לכל הבטש חשבתי להוסיף תערובת של חצי, חצי פילסנר ו קאראמינכן 1.
למישהו יש רעיון אחר ??
לסיום רציתי להגיד שאפו לעודד ודגן על הרמת האתר והפורומים !!!
תודה,
ארז.