שלום לכולם,
עד לא מזמן הייתי מבשל בסיר של 20 ליטר באצ'ים של 20 ליטר מרכז.
אני מתכנן מעבר הדרגתי ל-whole grain בקרוב, ובינתיים גם נשארתי בלי הסיר של ה-20 ליטר (הוא לא היה שלי).
אם כבר אני קונה סיר חדש, כדאי לתכנן קדימה ולהביא סיר גדול, סביבות 40 ליטר וצ'ילר נחושת.
1. צ'ילר, אני מבין שאפשר לקנות צינור נחושת בערך בכל מקום ועם עוד כמה מתאמים סיימתי את העבודה.
2. מבחינת הסיר, איפה אני יכול להשיג סיר בגודל הזה ולהוסיף לו ברז, בלי לחורר את הכיסים. אני מבין שבשוק רמלה יש סירים, אבל איפה אני יכול לעשות את ההוספה של ברז?
כל זה ביחד באמת יהיה יותר זול מפשוט לקנות אצל רשף (סביבות 900 שקל לסיר וברז)?
תודה