היי לכולם
אחרי שאספתי ציוד ראשוני לבישול AG BIAB
הציוד כולל חבית 30 ליטר נמוכה מוסבת לסיר בישול עם ברז כירת שדה ושק כמובן
אני מחפש מתכון לבירה טעימה שיכולה לצאת טוב גם בטמ'פ תסיסה לא מבוקרת (אילת)
אני מתכוון לבשל בימים הקרובים שהם עדיין נעימים .
עד עכשיו בישלתי מרכז + אבקה סגנונות של בירת חיטה שלא היו הצלחה מסחררת
אז עד שיגיע לי הבקר טמ'פ למקרר של החצר אני לא רוצה לבשל בירת חיטה :)
לגבי המאש אני יודע שאני אצתרך להיות יצירתי כדי להוציא 20 ליטר תירוש מסיר של 30 ליטר
אני אשמח ללמוד מהנסיון שלכם
תודה מראש ניר
ו