שלום הכנתי סיידר תפוחים חזק, וכשניסיתי לפסטר בחום הכל מתפוצץ. למה? ומה עושים? קראתי שמפסטרים ב80 מעלות, אבל העסק מתחיל לדלוף לי מהבקבוק עוד הרבה קודם.! חייב עזרה דחוף!!!!
פיסטור סיידר דחוף!!!!
ראשון, 03/20/2016 - 21:12
שני, 03/21/2016 - 06:01
#1
http://www.homebrewtalk.com/showthread.php?t=193295
אגב, מצאתי את זה תוך שלוש שניות כשכתבתי פה למעלה מצד שמאל בתיבת החיפוש "פיסטור"
נסה גם - יש שם אוצרות
שלישי, 03/22/2016 - 11:51
#2
מה הכוונה "העסק מתחיל לדלוף לי מהבקבוק עוד הרבה קודם" ?
אתה אמור לחמם סיר ל80 מעלותת לכבות את האש, להכניס 6/7 בקבוקים לסיר, להמתין 10 דקות ולהוציא בזהירות.
עידן