פיסטור סיידר דחוף!!!!

2 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

אהרון בראנד 17
ירושלים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/24/2014

שלום הכנתי סיידר תפוחים חזק, וכשניסיתי לפסטר בחום הכל מתפוצץ. למה? ומה עושים? קראתי שמפסטרים ב80 מעלות, אבל העסק מתחיל לדלוף לי מהבקבוק עוד הרבה קודם.! חייב עזרה דחוף!!!!

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

http://www.homebrewtalk.com/showthread.php?t=193295

 

אגב, מצאתי את זה תוך שלוש שניות כשכתבתי פה למעלה מצד שמאל בתיבת החיפוש "פיסטור"

נסה גם - יש שם אוצרות

עידן בנימיני's picture

Location

nir zvi
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2015

מה הכוונה "העסק מתחיל לדלוף לי מהבקבוק עוד הרבה קודם" ?

אתה אמור לחמם סיר ל80 מעלותת לכבות את האש, להכניס 6/7 בקבוקים לסיר, להמתין 10 דקות ולהוציא בזהירות.

עידן