Wyeast roeselare 3763

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
יאיר בן דוד's picture

Location

גן חיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/12/2013

שלום לכל החברים!

תקופה ששכבה לי שקית של roeselare במקרר... עד שאמרתי "יאללה, ניתן ניסיון"

למישהו יצא לעבוד עם התערובת חרקיקים הזו? או משהו דומה?

חיפשתי קצת לגבי אורךהתסיסה, מיכל נוסף וכאלה. לא מצאתי משהו חד משמעי.

אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.

 

תודה ושבוע טוב!

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כן בהחלט.

כפי שכתבת, תערובת חרקיקים ;)

 

אני ממליץ תסיסה ראשונה עם שמרי סאכרומיציס ואחכ העברה למיכל זכוכית ליישון ארוך עם התערובת. אפשר גם להוסיף שבבי עלון מחוטאים. זה די תלוי בסגנון הבירה שאתה רוצה להשיג. אפשר לחלופין להתסיס מראש עם התערובת, גם במקרה זה יש צורך בזמן תסיסה/יישון ארוך.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
יאיר בן דוד's picture

Location

גן חיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/12/2013

נשמע טוב תכלס. אארגן לי איזה חרק חדש מתישהו

מה שלא מצאתי זה האם אפשר ליישן בפריימי או שצריך להעביר?


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לדעתי כדאי להעביר לסקונדרי מזכוכוית ליישון ארוך. כמו כן, שים לב שמומלץ לא להשתמש בציוד הרגיל שלך אלא בציוד יעודי (ברזים, צינורות, מקל ביקבוק וכו')

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

טעמת פעם בירה בסגנון הזה?

אם לא - כדאי לטעום לפני שמתחילים

 

יאיר בן דוד's picture

Location

גן חיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/12/2013

קודם כל תודה רבה על העזרה!

נועם - כן הקצתי לזה כלים ייעודיים. הבנתי שצריך להיזהר איתם.. גם מפוסט שלך בנושא מתישהו (ככה זכור לי לפחות).

שחר - יצא לי לטעום. לא את זה ספציפית אבל חשבתי שזה שווה ניסיון וצריך להיחשף לחדשים גם.