המלצה לסגנון saison

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

אילת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/30/2015

ערב טוב 

אני רוצה לבשל בירה בסגנון saison 

יש לי את השמרים של danstar belle saison

אני מחפש המלצה למתכון פשוט יחסית , בישול ראשון של AG BIAB

חשבתי על 4.169 ק"ג belgian pilsner 

0.567 ק"ג german wheat malt

60 ד'ק 64 גרם כשות SAAS 

10 ד'ק 50 גרם SAAS

0 ד'ק 42 גרם SAAS

אשמח להמלצה \ שיפור של המתכון

תודה  

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לדעתי 4.169 ק"ג זה מוגזם. אתה יכול להסתפק ב 4.167.

 

נו באמת, מה זה המשקלים האלו ? Wink

בכל מקרה, אם אתה נותן מתכון, אתה חייב לציין OG, IBU , נפח סופי וכו'

 

על פניו, הכיוון שלך של פילס/חיטה/סאאז הוא קלאסי לסגנון. מצויין.

נשמע לי כמו כמות מטורפת של כשות אבל מצד שני לא ציינת IBU אז למשקלים עצמם אין הרבה ערך.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

אילת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/30/2015

חחחח בסוף סגרתי על מספר עגול 4.200 ק"ג 

טוב אז הרגע חזרתי ממבשלת soof החדשה באילת 

מכיוון שלא היה להם כשות SAAS בנמצא חשבתי מסלול מחדש תגיד לי בבקשה  מה אתה חושב על זה 

תודה מראש 

 

http://www.brewersfriend.com/homebrew/recipe/view/343456/awesome-recipe

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא לא, בלי דבש.

למה לא לדבוק במתכון המקורי שלך, עם כשות אחר ?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

אילת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/30/2015

בגלל שזה בישול הראשון שלי של AG אני לא יודע כמה נצילות אני ישיג אז לקחתי את הדבש כמקדם הגנה :)

 אבל אני לוקח את ההמלצה החמה ! 

אני לא הולך להוסיף את הדבש .

תודה רבה לך נועם לילה טוב 

 

 

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

 

מתכון זה יצא לי מעולה...  

 

 

Jamil's Raison D'Saison

Saison (16 C)

 

 

 

Ingredients

Amt

Name

Type

#

%/IBU

 

 

 

 

 

4.30 kg

Pilsner (2 Row) Ger (2.0 SRM)

Grain

1

75.2 %

0.50 kg

Wheat Malt, Ger (2.0 SRM)

Grain

2

6.4 %

0.35 kg

Cara 20 (Dingemans) (23.0 SRM)

Grain

3

5.7 %

0.35 kg

Munich Malt (7.0 SRM)

Grain

4

5.7 %

0.40 kg

Cane (Beet) Sugar (0.0 SRM)

Sugar

5

7.1 %

60 g

Hallertauer Mittelfrueh [4.00 %] - Boil 60.0 min

Hop

6

27.4 IBUs

30 g

Hallertauer Mittelfrueh [4.00 %] - Boil 0.0 min

Hop

7

0.0 IBUs

1.0 pkg

Belgian Saison I Ale (White Labs #WLP565) [35.49 ml]

Yeast

8

-

 

מבשלת הבאר