שלום לכולם,
שמי גיל, אני מזכרון ומאחורי כבר כ-200 ליטר בירה שבושלה מרכז.
החלטתי לקחת את הבישול שלב אחד קדימה (אחרי שבניתי סוף סוף את מקרר התסיסה שלי :) ) ואני רוצה לעבור לבישול BIAB
ובשביל זה צריך סיר.. אני מתכוון להחתחיל מבישול על כירת שדה ולא להתקין גוף חשמלי בסיר (לפחות לא בשלב זה), ורציתי לדעת מה הגודל (הנפח) האידיאלי של סיר שאני צריך ע"מ לסיים עם 20 ליטר בסיום הבישול?
אני יודע שאפשר לחפש סירים בשוק הפשפשים, מהיכן ניתן להשיג ברז? (או לחילופין האם משתלם לקנות סיר מוכן קומפלט?)
תודה רבה