אהלן אנשים.
אני מגלגל בראש כבר תקופה את הרעיון לעשות בירה בצבע ורוד. זה לא צריך להיות העיקר.. אבל יכול להיות קטע נחמד להפתיע מישהו עם בירה ממש טעימה בצבע ורוד. טעם הפרי או הפרח, לא אמור להיות העניין העיקרי, כי אם הטעם של הבירה בשילוב עם הפרי.
דוגמה טובה לשילוב כזה- קרוזו מנגו עם פייל אייל. אבל אני רוצה ורוד..
דוגמה לא מוצלחת עבורי- ליפמנ׳ס- אחלה יציאה, אבל אני רוצה טעמי לתת ובירה, פחות טעמי פירות משתלטים...
ראיתי מספר מתכונים ברשת, אבל לא הצלחתי להבין האם זה גם טעים או רק משעשע שהבירה בצבע ורוד.
תוספות אפשריות שחשבתי עליהן:
- פרחי היביסקוס 15 דקות לפני סיום רתיחה.
- תמצית דובדבנים לאחר התסיסה.
- סלק - בבישול? סוג של קובה סלק בבירה??
- תותים
- פרחי מאכל עשירים בצבעים אחרים שאני לא מכיר ויכולים להיות מעניינים בבירה?
הרעיון הוא פרח או פירות שיתנו את הגוון, ועדיין יאפשרו לי להנות מבירה כיפית וטעימה.
סגנונות הבירה שחשבתי לרכב עליהם הם:
- בלונד בלגי
- פייל אייל עם הרבה דרייהופ בסגנון אמריקאי.
דעתכם? מישהו התנסה ויכול לדווח על תוצאות?