תחתית מדומה, false bottom - איפה קונים בארץ?

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
Philip Levin Slesarev's picture

Location

דרייפוס 18
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/07/2016

הי,

אני צריך לרכוש תחתית מדומה בקוטר 15 אינץ' או 38-40 סנטימטרים לסיר שלי שהוא בקוטר 40. 

היה לי קומבינציה שניסיתי בבישול האחרון עם מגש פיצה מחורר על מסננת כתחליף לתחתית מדומה אבל משקל הגרעינים בשק עיקם את המגש, 

כלומר אני חושב שאין מנוס והקומבינה לא תעבוד - חייב תחתית מדומה...

אז בדקתי אצל רשף במרכז הבירה הבתית - יש לו אבל לא בקוטר הרצוי  בשבילי (עולה 250)

איפה עוד מוכרים תחתיות מדומות?

ברור שאפשר להזמין  באינטרנט אבל יש לי כבר שק גרעינים ואורח מחול שמגיע עוד מספר ימים ואמור להצטרף לבישול.

אז אני לחוץ על להשיג / לקנות בארץ

 

Philip

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

יש לך את זה ותצטרך להיעזר במסגר. יש להם גודל מינימלי להזמנה אבל אולי תוכל להתארגן כמה אנשים.
אתה יכול לתאר איך המגש התעקם? על מה הוא עמד? הייתה סירקולציה?
אני עוד מעד עושה טסט לסיר החדש שלי ואני גם משתמש שם במגש להפרדה מגוף החימום אז קצת מדאיג

Philip Levin Slesarev's picture

Location

דרייפוס 18
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/07/2016

טוב הוא עמד על מן מסננת כזאת הוא התעקם באיזורים שלא עמדו על מסננת, אני חושב בכלל להשתמש בברגי נירוסטה לעשות רגלים - והרבה רגליים כדי לעשות פיזור אחיד של המשקל.

היתה סירקולציה. 

מצורפת תמונה שתראה את הבסיס - כל מה שמסביב למסננת התעקם מטה.

בכל מקרה אני הולך לנסות שוב כזה קומבינציה עם מגש נוסף והרגליים מברגים.

בעתיד אני אעבור לאחד אמיתי.

Philip

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

יש סיכוי טוב שזה קרה מהסירקולציה, נתקלתי בתופעה של משיכה חזקה של השק למטה כשהסירקולציה הייתה חזקה מדי.
בגדול השק אמור להיות עם משקל נייטרלי ואולי עם קצת משיכה אבל לא יותר, בגלל שהכל צף שם.
לא צריך לשאוב חזק במאש, זה חסר משמעות, העיקר שתהיה תנועה, אם יש לך אופציה להחליש את המשאבה לך על זה.

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

אתה מבשל על גז?

אתה כול להסתדר גם ללא תחתית  הזאת ...

אני עושה BIAB בתוך סיר ללא תחתית .... תעשה לך בידוד טוב לסיר שלא יאבד חום .

תחמם מים ל71-73 מעלות (יש מחשבונים לחישוב STRIKE WATER  לפי טמפרטורת הגרעינים, כמות גרעינים וכמות מים).

תכניס גרעינים , תכסה את הסיר, שים מעיל /סמיכה/ מגבות על הסיר שיהיה בידוד ואין צורך כל כך להדליק את הגז...

אני סתם מנסה לחסוך לך  Wink

 

זה שלי . אני מאבד מעלה אחת בשעה, אז אין שום בעיה

 

מבשלת הבאר

 

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

ואגב בסיר הנוכחי שלי שעל גז אין הפרדה והכל סבבה, כל עוד קושרים טוב למעלה והמשאבה עובדת על הכי חלש במאש.  בסיר החדש יש הפרדה רק בגלל שיש גוף חימום. 

הנוכחי(יש גם קליפסים שלא על הסיר בתמונה, חוץ מהחבל) - 

https://www.dropbox.com/s/2xhlyv7dngh3vt0/P60330-215214.jpg?dl=0

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

12" זה לדעתי יתאים לך בהחלט (זה מה שיש לי...)