בוקר טוב,
אני מעוניין לחזק את טעם הבננה בבירת חיטה שלי,
מישהו התנסה בבישול הפרי עצמו?
יש אלטרנטיבות אחרות?
בוקר טוב,
אני מעוניין לחזק את טעם הבננה בבירת חיטה שלי,
מישהו התנסה בבישול הפרי עצמו?
יש אלטרנטיבות אחרות?
טעמי הבננה בבירת חיטה לא קשורים לפרי, הם באים מהשמרים. ראיתי המלצות לשלב בין התססה בטמפרטורה בחלק העליון של הטווח (20 ומשהו מעלות) וגם להגיש קצת פחות שמרים, מה שיגרום לאלה שכן יוגשו לעבוד יותר קשה.
בכל מקרה, אתה מוזמן גם לזרוק כמה בננות אבל תזכור שיש בחיטה גם טעמים של מסטיק, אולי אפשר לזרוק גם כמה בזוקות...
תנסה להשיג WLP300 הם מאוד בנניים במיוחד בטווח הגבוה של טמפ תסיסה.
ב-26 מעלות(לא שאני ממליץ), עם השמרים האלה, כנראה שתקבל מיץ בננה