בישול עם בננה

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
מבשלת גרדה's picture

Location

חיננתי 26
בת חפר
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/31/2014

בוקר טוב, 

אני מעוניין לחזק את טעם הבננה בבירת חיטה שלי, 

מישהו התנסה בבישול הפרי עצמו? 

יש אלטרנטיבות אחרות? 

העולם מריע למעשים - לא לכוונות!

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

טעמי הבננה בבירת חיטה לא קשורים לפרי, הם באים מהשמרים. ראיתי המלצות לשלב בין התססה בטמפרטורה בחלק העליון של הטווח (20 ומשהו מעלות) וגם להגיש קצת פחות שמרים, מה שיגרום לאלה שכן יוגשו לעבוד יותר קשה.

בכל מקרה, אתה מוזמן גם לזרוק כמה בננות אבל תזכור שיש בחיטה גם טעמים של מסטיק, אולי אפשר לזרוק גם כמה בזוקות... CoolWink

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

Location

אילת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/30/2015

Laughing

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תנסה להשיג WLP300 הם מאוד בנניים במיוחד בטווח הגבוה של טמפ תסיסה.

 

ב-26 מעלות(לא שאני ממליץ), עם השמרים האלה, כנראה שתקבל מיץ בננה