מבשלה מעניינת

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

נתקלתי במשהו מעניין ביוטיוב    http://www.youtube.com/watch?v=8xqfv56FyLY

 

גרמני שמבשל בכמות של 50 ליטרים במערכת מקצועית להפליא

 

מצאתי גם אתר של המערכת הזאת   http://www.keg-gruber.at/deutsch/Kleinbrauerei/hb50.html#

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

נחמד מאוד. הופתעתי מכמות העבודה הידנית שעדיין נדרשת ממנו למרות כל ההשקעה במערכת. משהו בקונספט הכללי לא מובן לי כי אם כל ההשקעה הזאת הייתי מצפה שהמערכת תהיה הרבה יותר עצמאית.

בכל אופן, אסיים אם לינק לאירוע שכל המדינה מדברת עליו בכיכובה של מיכל אמבדורסקי הגדולה (לאלה שלא קיבלו אותו כבר במייל). בבקשה:

http://www.youtube.com/watch?v=U1xs4U6CQCo

פרננדו

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

שמתם לב שהוא מסיר את הקצף שנוצר במהלך הבישול ?

נתקלתי בתופעה אבל לא הבנתי למה, מישהו יודע להסביר?

 

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הדעות חלוקות בקשר להסרת הקצף.

המצדדים טוענים שבקצף יש חלקיקים מעכירי בירה ומדכאי קצף

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

שימו לב שהוא מסיר קצף רק בהתחלה.

זה על מנת להפטר מחלקיקים שיואים מהבירה בהוט ברייק.

שמעתי שכדאי לעשות זאת לפני הוספת הכישות כי אם לא החלקיקים האלו תופסים את חומצות הכישות ומקשים על המיצוי.

בנוסף זה תורם לניקיון הבירה.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא גרמני, אוסטרי שזה בעצם אותו דבר.