נתקלתי במשהו מעניין ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=8xqfv56FyLY
גרמני שמבשל בכמות של 50 ליטרים במערכת מקצועית להפליא
מצאתי גם אתר של המערכת הזאת http://www.keg-gruber.at/deutsch/Kleinbrauerei/hb50.html#
נתקלתי במשהו מעניין ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=8xqfv56FyLY
גרמני שמבשל בכמות של 50 ליטרים במערכת מקצועית להפליא
מצאתי גם אתר של המערכת הזאת http://www.keg-gruber.at/deutsch/Kleinbrauerei/hb50.html#
נחמד מאוד. הופתעתי מכמות העבודה הידנית שעדיין נדרשת ממנו למרות כל ההשקעה במערכת. משהו בקונספט הכללי לא מובן לי כי אם כל ההשקעה הזאת הייתי מצפה שהמערכת תהיה הרבה יותר עצמאית.
בכל אופן, אסיים אם לינק לאירוע שכל המדינה מדברת עליו בכיכובה של מיכל אמבדורסקי הגדולה (לאלה שלא קיבלו אותו כבר במייל). בבקשה:
http://www.youtube.com/watch?v=U1xs4U6CQCo
פרננדו
שמתם לב שהוא מסיר את הקצף שנוצר במהלך הבישול ?
נתקלתי בתופעה אבל לא הבנתי למה, מישהו יודע להסביר?
הדעות חלוקות בקשר להסרת הקצף.
המצדדים טוענים שבקצף יש חלקיקים מעכירי בירה ומדכאי קצף
שימו לב שהוא מסיר קצף רק בהתחלה.
זה על מנת להפטר מחלקיקים שיואים מהבירה בהוט ברייק.
שמעתי שכדאי לעשות זאת לפני הוספת הכישות כי אם לא החלקיקים האלו תופסים את חומצות הכישות ומקשים על המיצוי.
בנוסף זה תורם לניקיון הבירה.
לא גרמני, אוסטרי שזה בעצם אותו דבר.