Simco3

7 תגובות [לתגובה האחרונה]
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

היי

אני מחפש מתכון לבירה simco3 על בסיס רכז וגרעינים

בגלל שאני מקרר בסגנון ה no chill אשמח אם תתנו טיפים בתזמוני הכשות

תודה לעונים

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

בעצם אתה לא מקרר. 

אתה עושה נו צ'יל Wink היא מתקרררת לבד חחח

מה זה בירה סמקו 3 ? 

בירה עם 3 תוספות של כשות סימקו ?

IPA? 

 

מבשלת הבאר

 

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

נכון

זו חיטה גרמנית עם כשות אמריקאית אם אני לא טועה

התאהבתי בה וחשבתי לנסות לבשל בירה דומה לזו (בכל זאת רכז וזה...)

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

אתה יכול להבין בטעם האם יש גם דריי הופ ? 

 

מבשלת הבאר

 

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

 

מבשלת הבאר

 

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

יש דריי הופ

תודה על  הלינק

השאלה איך אני ממיר את מתכון האול גריין לרכז וגרעינים מבחינת בניית מתכון

ואיך אני מתזמן את הכשות לפי הנו צ'יל שלא יצא לי מר מדי

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

5 קג גרעיני לתת בסיס זה בערך 3 קג לתת אבקתי או 3.5 לתת נוזלי

לשאר הגרעינים המיוחדים תעשה סטיפינג של 30-40 דקות.

אני גם עושה נו צ'יל.

 אתה יכול לשים את הכשות 10-5 דקות מאוחר יותר מהמתכון ואת ה-0 דקות פשוט תשים ישירות לנו צ'יל.

תשתמש בשמרים 05-US (אמריקאי)

שים לב שהמתכון ל3.5 גלון (13.250 ליטר)  תעשה חישובים לכמות שלך 

בהצלחה ;)

 

 

מבשלת הבאר

 

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

תודה גיא