חשבתי לעבור לקנות שקים שלמים של גרעינים, אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת.
כמה ק"ג יש בכל שק וכמה עולה?
כמה זמן אפשר להחזיק אותו פתוח?
והאם פודפרוססור טוב של מטבח יספק את העבודה של הטחינה?
חשבתי לעבור לקנות שקים שלמים של גרעינים, אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת.
כמה ק"ג יש בכל שק וכמה עולה?
כמה זמן אפשר להחזיק אותו פתוח?
והאם פודפרוססור טוב של מטבח יספק את העבודה של הטחינה?
לא יודע בדיוק בקשר לעלות השק. לדעתי +- 10 שק לקג יכולים לעשות לך אם אתה קונה שק.
גם תלוי איזה גרעינים.
נראה לי יש 25 קג בשק.
בקשר לפודרפוססור - זה לי יצליח .
אתה צריך לשבור את הגרעינים ולא לתחון אותם.
תודה רבה, כמה זמן אפשר להחזיק שק פתוח?
למישהו יש המלצות על מטחנות?
לי יש גרעינים כבר שנה וחצי והם בסדר גמור. כמובן לא מאוחסנים בשק הפתוח אלא בדלי סגור במחסן. הגרעינים רגישים ללחות אז צריך לוודא שנשמרים בסביבה יבשה ככל שניתן.
25 ק"ג בשק
מחיר - תלוי בספק