ערב טוב

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

בינימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/23/2010

שלום וערב טוב לכולם.

שמי תימור, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום למרות שאני מרחרח פה כשות למעלה מחודש ימים.

אני מבנימינה, מבשל שלושה חודשים סה"כ. לרוב מבשל גרעינים (ולעיתים גם בישולי רכז עם גרעינים כשמתחשק).

דגן כינה אותי "אדם אמיץ" מהסיבה שאצלנו במשפחה עושים יין משנת 1906 עוד טרם עלה סבא-רבא שלי ז"ל ארצה 'ועד עצם היום הזה', ואני מנגד החלטתי לפנות דווקא לתחום הבירה (זו גם הסיבה שסבא שלי שיהיה בריא עדיין לא הכיר בי כמבשל בירה אם תרצו).

 

אז אלו היו שלושים שניות על... אבל רציתי להציע הצעה\לשאול:

מה דעתכם על פורום נוסף במערכת שנושאו יעסוק "במבשלות הביתיות" שלנו, בו נשתף האחד את השני בתמונות והסברים בכל הקשור ל; ציוד, טכניקות, עשה-זאת-בעצמך וכן הלאה.

או שאולי פתיחת נושא בפורום הנוכחי יספיק?

 

ערב טוב, תימור.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נדמה לי שאנחנו עושים את זה פה הרבה זמן, לא?

ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

ברוך הבא טימור ,

נדמה לי שעימנואל צודק :)

יש בפורומינו הצנוע דיוני R&D  ב DIY בצורה רצינית ומקיפה, שלא היו מביישים קבוצות פיתוח בחברות עתירות ידע .

 

ארז.

Offline

Location

בינימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/23/2010

אהלן ארז, תודה (*תימור).

דיפדפתי בכל הפורומים באתר ובכל העמודים מהנושא הראשון ועד ההודעה האחרונה. אכן נוכחתי לראות שישנם מס' דיונים בנושא ציוד בישול וכדומה, אבל כוונתי הייתה פורום-נושא בו ההתעסקות היא נקודתית בדברים אלו.

הצעתי איננה הצעת ייעול אלא הצעה כללית - יכול להיות מרתק לראות את הציוד של כל אחד ואחד, מסיר הבישול ועד לכף הערבוב.

ובכלל, דיונים בנושא, בתיאורייה (פרוייקטים, 'סיעור מוחות' וכ'ו) ובפרקטיקה (מדריכים, סרטים וכ'ו).