שלום וערב טוב לכולם.
שמי תימור, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום למרות שאני מרחרח פה כשות למעלה מחודש ימים.
אני מבנימינה, מבשל שלושה חודשים סה"כ. לרוב מבשל גרעינים (ולעיתים גם בישולי רכז עם גרעינים כשמתחשק).
דגן כינה אותי "אדם אמיץ" מהסיבה שאצלנו במשפחה עושים יין משנת 1906 עוד טרם עלה סבא-רבא שלי ז"ל ארצה 'ועד עצם היום הזה', ואני מנגד החלטתי לפנות דווקא לתחום הבירה (זו גם הסיבה שסבא שלי שיהיה בריא עדיין לא הכיר בי כמבשל בירה אם תרצו).
אז אלו היו שלושים שניות על... אבל רציתי להציע הצעה\לשאול:
מה דעתכם על פורום נוסף במערכת שנושאו יעסוק "במבשלות הביתיות" שלנו, בו נשתף האחד את השני בתמונות והסברים בכל הקשור ל; ציוד, טכניקות, עשה-זאת-בעצמך וכן הלאה.
או שאולי פתיחת נושא בפורום הנוכחי יספיק?
ערב טוב, תימור.