היי כולם,
לפני שאני רץ להזמין באינטרנט בקר PID חדש או להתלונן לסיני שקניתי ממנו על המוצר הדפקט (שגיאת orAL שלא נפתרת). בדקתי את הרגש והוא בסדר.
אז.. למישהו יש sestos או משהו דומה שהוא לא צריך למכור לי?
היי כולם,
לפני שאני רץ להזמין באינטרנט בקר PID חדש או להתלונן לסיני שקניתי ממנו על המוצר הדפקט (שגיאת orAL שלא נפתרת). בדקתי את הרגש והוא בסדר.
אז.. למישהו יש sestos או משהו דומה שהוא לא צריך למכור לי?
יש מצב שיש לי stc -100 יעזור לך ?
לצערי stc לא יעזור במקרה הזה. מדובר בסיר בישול חשמלי.
תודה בכל מקרה על ההצעה.
אלקון - א.ת יבנה
תודה בועז! אבדוק איתם.
לי יש PID
אם צריך דבר איתי 0526123954
פיליפ
עדכון קטן. הבקר שקניתי הוא של Inkbird ונקנה מהחנות שלהם באיביי. לאחר כמה וכמה אימיילים הלוך ושוב כולל כל מיני ניסיונות מעניינים לאפס את הבקר ובדיקה של כל מיני דברים (שאפרט עליהם מתישהו בעתיד) הגענו למסקנה שאולי רגל 5 של הבקר פגומה.
מפה לשם, הגיע בקר חדש בדואר לפני שבוע. ללא עלות. במסגרת שנת האחריות של היצרן. יפה!
כאשר יהיה לי פנאי לבדוק את הבקר, אעדכן לגבי התוצאה הסופית והשאלה האם הבקר התפגר, או הרגש של הביוקר (RTD)
נשמע מעניין, תעדכן כשתמצא זמו
סוף דבר,
מצאתי זמן וחיברתי את הבקר החדש לבדיקה. בסופו של דבר הבקר החדש עובד מצויין.
בדרך למסקנה הזו, פירקתי את רגש הRTD שיש לי. חיברתי עם כבלים מאוד קצרים ובדקתי טמפרטורות. עברתי לכבלים ווידאתי שההלחמות טובות (הן לא היו טובות בצד של המחבר המהיר. באשמתי כנראה), שהרגליים תואמות ושיש רציפות לאורך כל הדרך. חיברתי שוב. עובד.
חיברתי הכל חזרה והבקר החדש עובד יופי. המוכרים באיביי היו מאוד אדיבים ויעילים. ואכייל מחדש את הבקר בהמשך. סוף טוב הכל טוב. שאפו לאיביי ולמוכרים על השירות המעולה.
הי גל,
תודה על כל הפרטים, יש לי מספר שאלות:
1. מה כתובת האתר באיביי של המוכר?
2. כמה זמן לקח בערך המשלוח?
3. למה הזמנת דווקא את הבקר הזה?
4. למה STC1000 לא מתאים לך לבישול בסיר חשמלי?
תודה מראש!
עידן
היי עידן,
1.http://www.ebay.com/usr/inkbird
2. בערך חודש. לא מדדתי.
3. זה חיקוי של Auber . בסופו של יום כמו sestos, קיבל ביקורות טובות מאוסטרליה וססטוס היה חסר במלאי באותה תקופה. סוג שלי הימור.
4. pid הוא סוג של בקר שלומד את התנהגות המערכת וצופה קדימה. כלומר כאשר אתה מחכה את הכיריים או את החשמל. עדיין אנרגיה אגורה בתחתית הסיר או בגוף החימום. כלומר הנוזל ימשיך להתחמם גם אחר כך. ואז יווצר מצב של overshoot. כלומר הנוזל יגיע מעבר לטמפרטורה שקבעת. וזה לא טוב. PID לומד את המערכת שלך ובשאיפה ידע לעצור את החימום בצורה מבוקרת ככה שתגיע בדיוק לטמפרטורת היעד. או מאוד מאוד קרוב אליה. זה עיקר ההבדל.
המצחיק הוא, שהבקרים האלו משמשים למלא דברים בתעשיה, כבשני ענק לפלדה או לפריזרים של גלידות. כל דבר שצריך טמפרטורה קבועה. אנחנו בסך הכל קצת מגזימים, אבל זה נחמד.
בתכל׳ס זה לעצלנים (כמוני) כשחיכיתי לבקר השני שיגיע מחו״ל חיברתי את הגוף ישירות לתקע ובישלתי 2 או שלוש בירות מאוד מוצלחות לטעמי. גם אם לא בדיוק לפי מה שחשבתי שאני רוצה. פיספוס ממוצע של מעלה למעלה או למטה. וגם את זה אפשר לאזן וללמוד אם רוצים. אחלה צעצוע. אבל בפירוש לא חובה לאחר הניסיון שעברתי עם ובלי הבקר.
זה פשוט יותר נוח.