שמרים לחיטה אמריקאית

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

אהלן חבר'ה,

אני רוצה לבשל בירת חיטה אמריקאית וקיציית עם citra 

איזה שמרים הייתם ממליצים? us05?

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

כן.

או בל סייזון...


Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

תתחלק עם המתכון ....

אולי אעתיק ממך Tongue out

 

מבשלת הבאר

 

Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

חשבתי על:

2.8 חיטה

2.7 פייל אייל

סיטרה:

10 גרם-60דק

10גרם-10דק

10גרם-דריי הופ

אני מבשל 22~ ליטר בBIAB

לפי הבירסמית:

og:1.054

fg:1.014

ABV 5.3%

IBU:16.3

Color: 7 EBC

US05

 

מה אומרים? איך נראה?

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

נשמע סבבה. תודה

 

מבשלת הבאר

 

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

הלכת על הטווח הנמוך של ה-IBU לסגנון (15-30) - כל הכבוד!

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

10 גר דריי הופ יהיה מורגש ? 

 

מבשלת הבאר

 

Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

מניח שכן, פשוט אני רוצה להיות נציל ויעיל אז במקום 60 גרם אסתפק ב30.

וכן, אמרתי נפנק את החבר'ה במשהו קליל וכיף לקיץ (לאט לאט אני מרגיל אותם לשתות כשות...)

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

אני חושב ש10 גרם לא יהיה מורגש כמעט