היי :)
לא מזמן עברנו לבשל בירת all grain בציוד BIAB, ולאחר כ-3 בישולים נתקלנו בתופעה חוזרת.
אנחנו מכוונים את טמפרטורת המים תוך כדי ערבוב ל-strike temperature (לפי המחשבונים הרבים), ומכניסים את השק לבפנים. וכמובן שמערבבים עוד כדי שהטמפרטורה תהיה אחידה, מכסים ומחכים.
הטמפרטורה אכן מגיעה לטמפרטורת המאש שרצינו (המחשבונים צדקו!), אך הטמפרטורה צונחת די מהר, והיא בכלל לא יציבה, מה שגורר המון התעסקות בזמן המאש ואי-דיוקים בטמפרטורות.
האם יש לכם רעיון איפה אנחנו שוגים? האם יש דרך יותר טובה לשמור על הטמפרטורה (לבנות בידוד, או משהו בסגנון)?
תודה רבה!