עזרה בבירת לאגר ראשונה. בתודה.

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 10/27/2014

אהלן,
לא מזמן קנינו מקרר חדש,והמקרר הישן פועל.
הטמפרטורה המקסימלית שלו היא 10 מע"צ.
לכן חשבתי להכין בירת לאגר,לא ניסיתי להכין אף פעם...
לכן אשמח לעצות ממכם על סיגנון+מתכון+תבלינים ותוספות שמוסיפים ללאגר.
אשמח לשמוע ממכם,מנסיונכם,כי אני בכלל לא מכיר את הסגנון.

בקשר להוספת בקר טמפ' למקרר אולי אני יעשה את זה בעוד כמה חודשים כי פשוט אין לי כל כך פנאי עכשיו בגלל הצבא.
אז זה מה יש,מאתגר אותכם ואותי.
תודה מראש.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

איבדת אותי בתבלינים ותוספות.

אבל בכל זאת, אם שתית פעם (אחת?) גולדסטאר או סטלה, אז אתה כנראה מכיר לאגר.

יש שני מאמרים מקיפים בנושא תסיסת לאגר בלשונית הכתבות שבראש הדף. 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט