היי, אני צריך קצת עזרה...
בישלתי פורטר לפי מתכון של רכז שמצאתי בבירסמית', לאחר הבישול קיבלתי 10ל' שהוספתי לו עוד 10ל' של מים. סגרתי את הכל ללילה כדי שיתקרר, לנפי הוספת השמרים עשיתי מדידת גרוויטי איך לא הצלחתי למדוד כי המד לא שקע כלל.
ביום השלישי הייתה תסיסה אקטיבית עם בועות, איך באותו הלילה יצאו כל המים של הנשם.
לאחר 4 ימים (היום) המדידה היא 1.018 בטמפ' של 20 והתאם מאוד מר לדעתי.
האם ירידה כזו של גרוויטי היא מקובלת?
כמו כן צריך המלצות איך לעשות תסיסה שניה כך שלא יווצר זיהום בתירוש)))
תודה לכל העונה))