שלום לכולם
בגלל שיקולי טמפרטורה יש לי אפשרות להתסיס רק עם שמרי סזון, לפחות בחודשיים-שלושה הקרובים.
לא שיש לי חלילה בעיה עם סזון (שבדיוק בקבקתי בשבת האחרונה), אבל מה לעשות, בא לי IPA.
מה קורה אם לוקחים מתכון של IPA ומחליפים לו את השמרים לשמרי סזון, בלי לגעת במרכיבים/תהליכים האחרים?
לחילופין -
מה קורה אם לוקחים מתכון של סזון ועושים לו התאמות ל- IPA (בלתת, בתוספים, ובעיקר בכשות)?
תודה
(אגב, קראתי קצת על השילוב ב- homebrewtalk, לדוגמא כאן, כאן וגם כאן, רציתי לשמוע גם דעות מכאן)