שלום,
אני משתמש הרבה זמן בטבליות הצללה על בסיס טחב אירי.
קראתי פה בפורום שיש אלטרנטיבה אחרת בשימוש בג'לטין ושזה עושה את העבודה הרבה יותר טוב.
בשימוש בטבליות,אכן הבירה נהיית יותר צלולה בבקבוק אך עדיין בזמן המזיגה לכוס יש לבירה עכירות למרות שאני בזמן מזיגה נוהג להשאיר את המשקעים בבקבוק.
היתי רוצה לנסות שימוש בג'לטין.
אשמח לקבל ייעוץ בעניין,איפה ניתן להשיג את החומר? האם זה ג'לטין רגיל שמשמש להכנת ג'לי בטעמי פירות בבית? אופן השימוש,כמויות הוספה לתירוש בזמן רתיחה ומתי להוסיף אותו בזמן רתיחה לתירוש במידה וכך נהוג.
תודה