לאנשי הנו צ'יל

10 תגובות [לתגובה האחרונה]
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

איך אתם מתזמנים את הכשות שלכם

אני רוצה יותר שליטה ב-

מרירות, טעם ארומה

למשל הכשות של ה 15-20 דקות, מתי אתם זורקים לסיר בסגנון הנו צ'יל

תודה לעונים

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה בהחלט נושא טריקי שאני בוחן אותו בבישולים הנוכחיים שלי. הייתי אומר שאת הכשות של 15 דקות יש להוסיף בשקית בעת כיבוי האש למשך הווירלפול ואז להוציא ולהעביר את התירוש למיכל הנו צ'יל

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

כן

אבל גם אחרי שאתה מוציא, חומצות האלפא ממשיכות לעבוד 

לא?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

פחות. ועדיין

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

תודה

יש לך עוד טיפים לתזמוני כשות?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

להלן דיון שהיה לי לפני שבועיים עם חבר מארה"ב על הנושא הזה בדיוק:

 

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

ליגה

תודה

רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

לא בדיוק. המסיסות של חומצות אלפא שלא עברו איזומריזציה היא נמוכה יחסית, כלומר חומצות האלפא שלא הספיקו לעבור איזומריזציה ברובן גם לא התמוססו, ויצאו אם תוציא את הכשות.

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

זאת אומרת מבחינת מסיסות, שהחומצות עדיין דבוקות לחומר הירוק של הכשות? חשבתי שבשלב הזה הן כבר מטיילות בתוך הנוזל. החל מ5 דקות והלאה.

תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. זה מאוד מעסיק אותי לאחרונה לגבי טקטיקה של שליפת הכשות בסיום הרתיחה. מבשל עם נו צ׳יל כמובן.

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

Location

אשדוד
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2014

נתקלתי באותה בעיה ומצאתי את הטבלה הבא.

ננסה להשתמש בא בבישולים קרובים

Location

מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/12/2015

יש לך ניסיון עם העברת הכשות מהדקות האחרונות ללפני הרתיחה? (הבנתי שזה מה שFWH אומר, תקן אותי אם אני טועה) אם כן אז איך נראה לך עובדת ההמרה מבחנית מספרים- דקות ומשקל?