איך אתם מתזמנים את הכשות שלכם
אני רוצה יותר שליטה ב-
מרירות, טעם ארומה
למשל הכשות של ה 15-20 דקות, מתי אתם זורקים לסיר בסגנון הנו צ'יל
תודה לעונים
איך אתם מתזמנים את הכשות שלכם
אני רוצה יותר שליטה ב-
מרירות, טעם ארומה
למשל הכשות של ה 15-20 דקות, מתי אתם זורקים לסיר בסגנון הנו צ'יל
תודה לעונים
זה בהחלט נושא טריקי שאני בוחן אותו בבישולים הנוכחיים שלי. הייתי אומר שאת הכשות של 15 דקות יש להוסיף בשקית בעת כיבוי האש למשך הווירלפול ואז להוציא ולהעביר את התירוש למיכל הנו צ'יל
כן
אבל גם אחרי שאתה מוציא, חומצות האלפא ממשיכות לעבוד
לא?
פחות. ועדיין
תודה
יש לך עוד טיפים לתזמוני כשות?
להלן דיון שהיה לי לפני שבועיים עם חבר מארה"ב על הנושא הזה בדיוק:
Bob
I listened to the BB podcast with Mike Tonsmier
I want to brew an East Coast IPA
But i want to no chill
I need some tips
any recommendations on hop additions to this type of beer while no-chilling ?
Noam,
I think I would use First wort hopping (FWH) With whatever base hop you want. This “seems” to mute or mellow the bitterness. I put my FWH hops in as soon as I pull the bag out. I leave them loose not in my hop spider or sack. I think once the boiling action begins it will push the hop debris up the side of the kettle and leave them there above the wort. Maybe two ounces (56.7 Grams) of FWH would be better since you want a milder muted hop flavor.
Try putting 28 Grams of some finishing hops in the fermenter when the fermentation is 80% done. Leave it there 5 days and then add another 28 grams for 3 days or so, then keg or bottle. FWH'ing and a shorter time dry hopping should produce a milder or East Coast IPA.
The choice of hops is up to you. The C family of hops are traditional but the New Zealand and Australian hops are very fruity and abundant. I like the *Simcoe hops for FWH'ing
*Simcoe is good for bittering with tropical fruit flavors and very fragrant. Pale Ales, IPA's, Barley Wines Substitutes: Simcoe, Citra, Amarillo any IPA.
thanks!
ליגה
תודה
לא בדיוק. המסיסות של חומצות אלפא שלא עברו איזומריזציה היא נמוכה יחסית, כלומר חומצות האלפא שלא הספיקו לעבור איזומריזציה ברובן גם לא התמוססו, ויצאו אם תוציא את הכשות.
זאת אומרת מבחינת מסיסות, שהחומצות עדיין דבוקות לחומר הירוק של הכשות? חשבתי שבשלב הזה הן כבר מטיילות בתוך הנוזל. החל מ5 דקות והלאה.
תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. זה מאוד מעסיק אותי לאחרונה לגבי טקטיקה של שליפת הכשות בסיום הרתיחה. מבשל עם נו צ׳יל כמובן.
נתקלתי באותה בעיה ומצאתי את הטבלה הבא.
ננסה להשתמש בא בבישולים קרובים
יש לך ניסיון עם העברת הכשות מהדקות האחרונות ללפני הרתיחה? (הבנתי שזה מה שFWH אומר, תקן אותי אם אני טועה) אם כן אז איך נראה לך עובדת ההמרה מבחנית מספרים- דקות ומשקל?