לאחר מסע לא פשוטת בארץ הסטאוט האירית שבתי אל ביתי שבדרום הארץ. אם היה לי יותר ראש של אינטרנט הייתי עושה בלוג וכל מיני שטויות. בגדול היה מסע קולינרי מאוד מעניין, שתיתי הרבה בירות מקומיות שהכי מעניין היה לבקר בעיר קורק, במבשלת Franciscan Well Micro Brewery. יש שש בירות מאוד מיוחדות ומלבד היותם בעלי פאב ומבשלה אפר למצוא מספר בירות שלהם ברחבי אירלנד בפאבים מובחרים. נשמע כאילו אני משווק אותם, אבל אני פשוט בעד העניין של מבשלות קטנות.
שאר הרשמים הם שהלוואי ותרבות השתיה בארץ תהיה נינוחה כמו באירלנד. אולי הם שותים יותר מידי גינס (ובאמת שאני לא מבין למה) אבל הם אנשים ממש לעניין. חוץ מהבירות יש עוד הרבה לראות. אני ממליץ לכל אחד להשקיע קצת זמן
ועכשיו לעסקים. אם כבר הייתי באירלנד אז רציתי לחזור עם קצת טחב אירי. אחרי ניסיונות לא פשוטים לדבר עם מקומיים, מבטא לא פשוט, הבנתי שהם לא כל כך מבינים מה זה טחב אירי. הם בכלל משתמשים בדברים אחרים. פתאום הם בכלל נזכרו שקוראים לזה בשמות אחרים, למשל: sea weedת ובעברית - אצות ים. לטענתם את החומר ניתן למצוא בחנויות למוצרי טבע והם יודעי שמבשלים בייתים משתמשים בחומר הזה. אז כך התחלתי לטייל עד שלבסוף מצאתי את החנות טבע שהיה לה את המוצרץ וכאן אני שואל מישהו מכירת יודע במה מדובר? האם זה באמת טחב אירי? על פי הבחור בחנות הו מכר לי מוצר טבעית שדורש עדיין עיבוד וחיטוי. אני רוצה להשתמש בו בשבוע הבא אך אני חושש לקלקל את העסק. אם למישהו יש תגובות בעניין אני אשמח.
אני גם אנסה לחבר תמונה של המוצר