שלום לכולם,
שמי רועי לוי אני מבשל חובב כרגע מתסיס בירת בלונד אייל (בישול שני)
בבישול הראשון שלי (סייזון) נתקלתי בבעיה בשמירה על טמפרטורה קבועה ונמוכה יחסית (בין 24-27)
כתוצאה מכך הבירה התקלקלה ויצאה חמוצה.
בבישול הנוכחי הקפדתי לשים את המיכל במקום קריר ומוצל, להניח על המיכל מגבת לחה ולהפעיל מאוורר מולו בשעות החום.
עם זאת חשבתי לבנות ארגז מקלקר או חומר מבודד אחר ולהניח בו קרחומים על מנת ליצור סביבה קבועה וקרירה יותר להתססה.
למישהו יש רעיון איך לבנות אחד ?
האם אפשר להבריג את הלוחות אחד לשני ללא עץ או גבס ?
מה העובי המומלץ ? צפיפות הקלקר? סוג החומר ?
האם יש דרך לצמצם עלויות (אני חייל עם תקציב נמוך)
*מדובר במיכל סטנדרטי בנפח 25 ליטר*
אני מצטרף כתובת של האתר שמצאתי שמוכר לוחות קלקר :
http://www.rotenberg1929.co.il/he/Soundproofingand-thermal-insulation-ma...
תודה לכל העונים :)