בעיית ביקבוק חמורה

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

אז ככה,

היות ואני בצבא ולא יכלתי לעשות זאת בעצמי ביקשתי מאחי לבקבק.

הוא עשה הכל טוב ויפה רק שהוא שכח להוסיף את הסוכר...Undecided

הבקבוקים ככה כבר יותר משבועיים, יש למישהו רעיון מה לעשות?

Location

הרצל 62
ירושלים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 08/09/2016

שמעתי על מבשלות שלא מוסיפים סוכר בכלל ובונים על כך שישארו מספיק סוכרים לגיזוז. יכול להיות שהם עוצרים את התסיסה לפני הfg הצפוי בשביל זה. ובכל אופן- שווה לך לבדוק בקבוק, אולי התגזז.

אם יש גיזוז אבל לא מספיק נסה לחכות עוד איזה שבועיים.

אם אין בכלל- הייתי מוסיף סוכר מדוד לכל בקבוק- יש טבליות יעודיות או למדוד (עלה פה בדיון קודם מינון של 4 גרם לבקבוק) בכל אופן למזוג בצ׳ שלם מהבקבוקים חזרה למיכל נראה לי ממש ריסקי.

Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

בדקתי ואין גיזוז ואני גם אני לא חושב שיהיה בעוד שבועיים.

יצא לי בחישוב זריז להוסיף 2.6 גרם לכל בקבוק, אם אני אוסיף פשוט לפי מדידה מדוייקת במשקל סוכר ענבים כמו שהוא מבלי להמיס אותו השמרים יסתדרו?

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

בביקבוק הראשון שלי ever לא היה לי עוד דלי ונאלצתי למדוד תמיסת סוכר עם מזרק ולהוסיף לכל בקבוק ובקבוק. זה עבד. אם תקפיד בערך פי אלף על סניטציה וניקיון, זה יכול לעבוד - מקסימום תשפוך לביוב (מה שמן הסתם היית עושה גם בלי הסוכר). אבל תמיס במים מורתחים לשם חיטוא הסוכר.

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לדעתי הם יסתדרו

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

קרה לי אותו דבר 

באותו ערב

פתחתי בקבוק הוספתי רבע כפית סוכר רגיל (מחבילת סוכר חדשה) וישר בקבקתי

כך עשיתי אחד אחד 

קללתי איזה שעה, אבל בסוף יצאו אחלה בירות עם אחלה גיזוז

בהצלחה

Offline

Location

משגב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2013

זה נשמע קצת לא מדוייק וסוכר רגיל לא מריח לי טוב אבל יש לי משקל מדוייק מאוד אז אני אנסה לעשות לפי משקל

עידן וייסמן's picture

Location

katzin
raanana
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/12/2015

אני עושה תסיסה שניה עם סוכר לבן באופן קבוע ואני לא מרגיש הבדל בגיזוז

עידן וייסמן's picture

Location

katzin
raanana
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/12/2015

אז יצא לך בירה בסגנון קאסק ללא תסיסה בחבית הכל טוב ועדיין יכולה לצאת בירה מצויינת