שלום חברים
אמש בישלתי אצל חבר באצ' קצת גדולה מהרגיל: 7 ק"ג גרעינים, 18 ליטר נכנסו למאש של שעה, עוד 19 ליטר למאש אאוט, לסיר נכנסו 25 ליטר... ואז תקלה
השקית עם הכשות והשמרים איננה.
במקום להתחיל להתבכיין ולשפוך הכל החלטתי להשאיר את התירוש שכבר היה בדרך לרתיחה בסיר מכוסה (השעה היתה בערך עשר בערב) והמשכתי מאותי המקום היום בבוקר.
11 שעות סה"כ עמד התירוש בסיר המכוסה, הבוקר כשהמשכתי הוא עדיין היה חם.
מה דעתכם? התירוש מקולקל או שיש טעם להמשיך? טעמתי מעט תירוש וקשה לי לומר בוודאות.