היי, כבר כמה בישולים שאני עושה ויוצא לבירה טעם לוואי מוזר מר יותר מידי של כשות אני ינסה לפרט על תהילך הבישול שלי ואולי תוכלו לעזור לי מה אני עושה לא נכון.
ממלא סיר ב 10 ליטר מים ומחכה שיגיע ל 68 מעלות ב68 מעלות מכניס את שק הלתת למים להשרייה לחצי שעה ,
לאחר חצי שעה של השרייה מוציא את שק הלתת ומרתיח את התירוש ,לאחר מכן מוסיף את רכז הלתת ואת הכשות בתוך גרב ,
לאחר שעה של בישול מקרר את התירוש בסיר על ידי הוספת קרח ומים ולאחר שהטמפטורה של התירוש מגיעה לטמפטורה האידלית להוספת השמרים ,
שופך את התירוש למיכל תסיסה ( ללא ברז אין לי ברז בסיר ) ומוספים את השמרים והתסיסה מתחילה ...
ממלא בסיר כ 10 ליטר מים
ברגע שהטמפטורה מגיע ל 68 מעלות מכניס למים את שק הלתת משרה את הגרעינים 30 דקות ,
לאחר מכן מביא ת התירוש לרתיחה ואז מכבה את הגז ומוסיף את הרכז לתת , לאחר מכן מוסיף את הכשות בתוך גרב
לאחר שעה של בישול הכשות מוציא את הגרב ומוסיף קרח לסיר כדאי להגיע לטמפטורה בטווח של 25 -30 מעלות
לאחר מכן שופך את התירוש למכיל תסיסה (פשוט שופך אין לי ברז)
ומוסיף למיכל התסיסה שמרים