שאלת תסיסה

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
דרור ספיר's picture

Location

Denver
United States
תאריך הצטרפות לפורום: 01/28/2010

שלום חברים

האם לדעתכם ישנה איזשהיא בעיתיות עם משקאות שהתסיסה שלהם לא הושלמה כראוי? בעיקר מבחינת איכות האלכהול והחומרים האחרים שנוצרים בתהליך

הכנתי סיידר, וכדי לשמור עליו מתוק ורענן סיימתי את התסיסה בצפיפות יחסית גבוהה, בעזרת קירור . כמובן שמשקה זה יתצרך להיות בקירור תמיד....

מה אתם אומרים?

 

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לדעתי אין בעיה

עדיף בחבית כדי שלא ליצור פצצות פוטנציאליות

 

אפשר לשקול אולי שימוש בחומרים הורגי שמרים - בי סולפיט?

או סינון

או קירור לאיזור האפס בהנחה שזה מנטרל את השמרים

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני הייתי מקרר לטמפ' נמוכה ככל שאתה יכול (במקרר 4 מעלות) ומפריד בין הסיידר למשקע השמרים. לאחר ביקבוק הייתי ממשיך לשמור במקרר.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אל תבקבק, רק חבית.

שלא יקח מישהו בטעות בקבוק הביתה וישכח אותו באוטו בשמש... קאבום!

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

נראה לי שאם תפסטר אז גם כמעט לא תפגע בטעצים, תפגע בשמרים, ולא תהיה מחוייב לשמירה בטמפ נמוכה

 

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ