שלום לכולם,
אני נכנסתי לתחום רק לפני שבועיים, הכנתי את הבירה הראשונה שלי, קניתי את הציוד והחומרים והכנתי בירת "רד אייל" שיצאה טובה מאוד.
כרגע קניתי חומרים ל"פייל אייל" שאני רוצה להכין ורציתי לשאול מספר שאלות.
יש לי כוורות ויש לי דבש טהור 100%, כלומר אני רוצה להשתמש בו ולהכין איתו בירה.
לאיזה סוגי בירה מתאים להכניס דבש? לפייל אייל גם אפשר? אם כן איזו כמות ובאיזה שלב מומלץ?
איך עוד מומלץ לשפר מתכונים קיימים מלבד דבש?
תודה לעונים :)