בוקר טוב לכולם
למרות שחלפו כבר כמעט 3 יממות מההעברה למיכל התסיסה, עדיין אין כל אינדיקציה בנשם לתחילת התסיסה.
מדובר בבאץ' של 20 ליטר של פורטר אנגלי עם שמרי דנסטאר נוטינגהם, הטמפרטורה בסביבת מיכל התסיסה נעה בין 18 ל- 18.5 מעלות - כלומר בטווח הדרוש (14-21 לפי היצרן).
FG=1.065
- לחכות עוד יום-יומיים?
- לחמם מעט את הסביבה?
- להניח שקיימת תסיסה אבל לא רואים/שומעים אותה? (כבר קרה לי באחד הבישולים הקודמים)
- להוסיף שמרים?