אני מתכנן בישול עם רכז נוזלי ואבקתי.
כדי לא לקבל טעמי קרמל ולקבל srm נמוך אני מעוניין להוסיף את הרכזים כ 15 דקות לפני סיום הבישול אחרי 45 דקות.
השאלה היא האם כתוצאה מירידת הטמפ' הצפוייה אני עוצר את הזמן ומחכה שתהיה רתיכה נוספת, הטמפ' תרד לאזור ה 80-85 מעלות ויש לקחת בחשבון שאחרי 45 דקות אני גם מוסיף כשות.
בקיצור מה עושים? ראיתי שזה מקובל אבל לא ראיתי שום אזכור לגבי העניין שיוצאים ממצב רתיכה לכמה דקות
כמויות הרכז הצפויות הם 1.5 נוזלי ועוד 1.5 אבקתי.