הוספת רכז בסוף הבישול

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/17/2014

אני מתכנן בישול עם רכז נוזלי ואבקתי.

כדי לא לקבל טעמי קרמל ולקבל srm נמוך אני מעוניין להוסיף את הרכזים כ 15 דקות לפני סיום הבישול אחרי 45 דקות.

השאלה היא האם כתוצאה מירידת הטמפ' הצפוייה אני עוצר את הזמן ומחכה שתהיה רתיכה נוספת, הטמפ' תרד לאזור ה 80-85 מעלות ויש לקחת בחשבון שאחרי 45 דקות אני גם מוסיף כשות.

בקיצור מה עושים? ראיתי שזה מקובל אבל לא ראיתי שום אזכור לגבי העניין שיוצאים ממצב רתיכה לכמה דקות 

כמויות הרכז הצפויות הם 1.5 נוזלי ועוד 1.5 אבקתי.


ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

היי רועי

אין בעיה לשפוך ב 15 דקות האחרונות בזמן הרתיחה

אתה בעצם רוצה לשפוך את כל ה 3 קילו בסוף הבישול?

אני לא מכיר את האבקתי מבחינת עבודה שלו, אבל תמיד שבשלתי עם רכז חילקתי אותו לחצי אחרי הסטפ אין של הגרעינים (כיבוי האש) והחצי השני בסוף הבישול בלי כיבוי האש

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/17/2014

אני אוסיף חלק במהלך הבישול

Offline

Location

רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/15/2013

למיטב זכרוני לא שמים את הכל בסוף אלא 2/3 או 1/2

הכשות צריכה צפיפות ראשונית.... נדמה לי 1.04 או 1.03

חפש באנטרנט late addition

בכל מקרה הטמפרטורה לא אמורה לצנוח עד כדי כך. נדמה לי שעד שמונים ומשהו מעלות זה בסדר

אין כמו לשמוע מיכל מפליץ...

(טוב... אולי השלב של השתיה...)

 

Offline

Location

רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/15/2013

למיטב זכרוני לא שמים את הכל בסוף אלא 2/3 או 1/2

הכשות צריכה צפיפות ראשונית.... נדמה לי 1.04 או 1.03

חפש באנטרנט late addition

בכל מקרה הטמפרטורה לא אמורה לצנוח עד כדי כך. נדמה לי שעד שמונים ומשהו מעלות זה בסדר

אין כמו לשמוע מיכל מפליץ...

(טוב... אולי השלב של השתיה...)

 

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

עונה מהזיכרון - אני הייתי מחכה שהתירוש שוב ירתח ומחשב זמנים מרגע שרתח שוב (למשל בשביל להוסיף כשות).

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com