אהלן חברים יקרים
אני שחר חדש בפורום, גר בתל אביב המקור מפרדס חנה.
מבשל כרגע מרכז, עד כה הכנתי שישה סבבים של בירה מסוגים שונים.
אני מעוניין לעבור לבישול אול גרין ועלו בי כמה תהיות אשמח אם אנשי הידע והניסיון פה יכולו לעזור.
קודם כל מכיוון שאני בדירה שכורה בתל אביב כרגע והגז של הדירה הוא חצי כוח (כרגע בשביל להרתיח את הסיר אני משתמש בשתי עיניים של הגז בו זמנית ) ומבער גז יותר גדול מזה הבנתי שאני לא יכול לשים בדירה, האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי הרתחה ושמירה של טמפרטות המאש באמצעות חשמל מיחם או מערכות אחרות שאפשר להתשמש בהן?
ואם מערכת חשמלית כזו יותר זולה או יקרה מבחינת תפעול ובניה ממערכת גז
תודה רבה לעונים
ולחיים לכולם:)
אז ככה.
התחדשתי במיחם גדול מאוד :) רק מה שנשאר עכשיו זה לחבר לו איזה בקרת טמפרטורה כלשהי . מישהו עשה את זה פה בעבר ? האם אני צריך עוד איזה רכיב אלקטרוני חוץ מהבקרת טמפרטורה שתפעיל ותכבה את גוף החימום ? ואיפה לעזאזל אני מוצא בקר כזה בארץ ????
אני הולך לכיון של BIAB ראיתי שיש כאלה שבנו מערכת עם משאבה האם זה הכרחי ? מה זה נותן ?