איך יכול להיות שבירה מתחילה לסבול מגיזוז יתר רק חודשיים או חודשיים וחצי לאחר הביקבוק?
גיזוז היתר בא לידי ביטוי גם בגלישה מהכוס ומהבקבוק לאחר מזיגה, פתיחת הבקבוק ללא מזיגה - לא גורמת לגלישה.
הטעם והריח - לא נפגמוף עדיין סבבה.
יכול להיות שזיהום כלשהו מתחיל להשפיע רק בשלב כל כך מאוחר?
לחילופין - יכול להיות שהתסיסה המשיכה בבקבוק למרות שהביקבוק היה אחרי שבועיים תסיסה ראשית + 3 מדידות צפיפות זהות + 10 ימים ב- DH?
פרטים:
IPA באץ' של 20 ליטר מרכז+גרעינים עם שמרי Belle Saison (בגלל אילוצי טמפרטורה - באוקטובר היה אצלי חם מדי לשמרי אייל "רגילים" ואין לי מקרר תסיסה...)
OG=1.064, FG=1.014
תודה :)