שלום חברים,
לאחר שטיילתי קצת בחו"ל + תקופת התאוששות בבית ובעיקר בעבודה,
בישלתי שילשום בערב סוף סוף את הלאגר הגרמני(אוקטוברפסט / מרצן) שתכננתי די מזמן , הגז נגמר לי רבע שעה לפני תום הבישול אבל נשארה להבה מאד נמוכה שסיימה את התהליך,
אחרי קירור ל 40 מעלות עם צ'ילר טבול העברתי למיכל התסיסה בקירור ורק כשירדה הטמפ' ל10 מעלות הוספתי את הסטרטר שעשיתי
משמרים נוזליים (WLP820) שהמתינו בסבלנות אין קץ סגורים במקרר .
כמובן שלייתר ביטחון טעמתי את הנוזל של השמרים ,טעמו היה נפלא.
היום בבוקר התחיל ביעבוע עדין (כדרכם של לאגרים ) , לפננו המתנה ארוכה (חודש שלם של תסיסה וחודש עד 40 יום נוספים ביישון/לאגרינג).
ארז.