שלום,
הכנתי בירה לפי מתכון אם קצת שינויים קלים ביותר.
לתת נוזלי בהיר 3 קילו, Invert Sugar חצי קילו,
united kindom- pale chocolate 0.1g
german - caraamber 0.4g
united kingdom - crytal rye 0.25g
german - carabelge 0.4g
hallertau hersbrucker 60
saaz 60
30g 60 דקות בישול
30g 15 דקות בישול
שמרים Fermenis-T-58
original gravity 1.066
כרגע ה-gravity עומד על 1.018
כרגע אני שבועיים אחרי ששמתי את השמרים. ומאז שבדקתי ביום ראשון היה ירידה. מ1.022
השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני טועם את הבירה יש הרגשה של טסיסה. (גזוז כזה של סודה סטרים :-)). זה אומר גם שהשמרים עדיין עובדים ? ואם אני מחליט לבקבק במצב הנוכחי זה בסדר או לתת לזה להמשיך עד?