טוב, למרות שכבר פתחו אשכול על בירה שהוחמצה הרגשתי צורך לפתוח אשכול חדש הנוגע לנושא.
הנושא הוא טמפרטורת בה רצוי להשאיר בקבוקים לתקופת הגיזוז.
לשמחתי יצא לי לבלות את חודש יולי במקומות פחות חמים. לצערי לבירה שלי לא. ממש לפני שטסתי הספקתי בנחישות לבקבק שני ב'צים של בירות. הבקבוקים נשארו במחסן שלי בחצר האחרוית בבאר שבע (רחמנא ניצלן).
לאחר בדיקה מקיפה, הבנתי שהטמפרטורה הממוצאת ברחוב הבאר שבעי הייתה בקירוב ל-37 מעלות. אני מניח שהטמפרטורה שהצטברה בתוך הבקבוקים לעיתים הייתה יותר מזה.
ביום שבת, האחרון קמתי כולי שמח. הכוונה הייתה לבדוק את הבירה.
לפניכם קישור לסרטון שמראה מה קרה. אני המצלם ולםניכם חבר טוב בשם דוד
http://www.youtube.com/watch?v=2dIQLRc2tqI
והשאלה היא, אני מניח שהטמפרטורה הרצויה היא סביב ה-21 מעלות, ואני בטוח שלכל סוג של בירה יש טמפ' רצויה משל עצמה.
אבל מה ניתן לעשות? חשבתי לבנות מקרר כמו שראיתי אצל רוזנבלט.
איך אתם שומרים על הבקבוקים בתקופת הגיזוז?