היי אני חדש פה בפורום אז אציג את עצמי
אליאור בדש, בן 21 ממושב פורת
בגלל הצבא אין לי המון הזדמנויות לבשל כך שאני יותר קורא ממבשל
עד עכשיו בישלתי בערך 5 פעמים, פעם אחת מקיט והשאר מרכז + גרעינים - אבל עדיין מבחינת זמן התעניינות אני בערך שנה בעסק
נפלה בחלקי הזדמנות אז אני בתהליכי בנייה של מטבחון קטן לבישולי בירה (מבטיח לצלם לפני ואחרי ) + מקרר תסיסה, מקווה שבבישול הבא הכל כבר יצא לפועל
עכשיו לשאלתי, עשיתי קולד קראש בפעם הראשונה לבירת חיטה שבישלתי, לאחר סיום הגיזוז ראיתי שהבירה נהייתה צלולה לגמרי, שמתי אותה במקרר כדי לשתות וכשהוצאתי ראיתי שהיא חזרה להיות קצת מעוננת (כמו חשבתי שהיא אמורה להיות), אז כדי לשאול את זה פה בפורום קיררתי בירה אחת וצילמתי אותה ליד בירה חמה יותר (אין לי עדיין מקרר תסיסה אז הגיזוז סתם בחדר בנתיים)
אז למה לאחר שאני מקרר את הבירה היא חוזרת להיות ככה ? האם זה אופייני גם לבירות שאינם חיטה ?
אגב שמתי מהדק מאחורי שני הבקבוקים כדי שתוכלו לראות את ההבדל