רישוי למכירת בירה בדוכנים\פאבים

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/15/2017

אהלן!

שאלה שלא מצאתי לה תשובה פה ( ובשום מקום אחר בינתיים) - אם פשוט לא חיפשתי טוב אשמח אם תוכלו לכוון אותי. 

אני מחפש מידע על שלבים לקבלת רישיונות למכירת בירה בדוכנים ארעיים \ ממש לפאבים - מה אני צריך לעשות ? מה הדרישות ממני בתור מבשל? 

אשמח לקבל כיוון למקום שאני יכול לקבל בו מידע ממש מפורט (ברמת השלבים) או מישהו פה שעשה את התהליך ואפשר להתעלק עליו :) 

ראיתי פה איזה פוסט על זה מ2010 אבל גם שמעתי שדברים השתנו קצת מאז. 

 

תודה מראש!

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מבחינת החוק אין הבדל אם אתה מייצר בירה ומוכר חביות לפאב, לדוכן באירוע או בבקבוקים לצרכנים. בכל מקרה אתה צריך רשיון יצרן 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/15/2017

קודם כל, תודה.

מאיפה אני מתחיל את התהליך?

מדובר על רשיון יצרן ספציפית של בירה או מזון באופן כללי?

מה עוד אצטרך (אישור משרד בריאות? מסים?)

 

תודה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למיטב הבנתי זה רשיון יצרן של משרד הבריאות, לאחר מכן אתה פותח תיק במשרד מס הכנסה כדי לשלם את "מס האלכוהול". אני לא בקיא בזה יותר מדי. לשמחתי אני מבשל בייתי בלבד Smile

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט