תסיסת לאגר.....שונה מתסיסת אייל?

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
אמיר קלינמן's picture

Location

ישורון
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/29/2016

הי.

לאגר ראשון שלי.

התסיסה מאוד עדינה (בטמפ של 11 12 מעלות) ומייצרת לחץ קל על הנשם  (ללא בועות) אחרי יותר מארבעה ימים.

(התחילה אחרי יותר מ72 שעות). יש שכבת קצף עדינה.

שמרי WL 830 משקית פגת תוקף אחרי שלושה סבבים של סטרטר.... שייצרו כמות מכובדת של שמרים.

קראתי על תסיסה "עצילה".... זה זה?

כמה זמן זה בדר"כ לוקח?

תודההההה..

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011

אם יש קצף אז יש תסיסה. זה עשוי להיות מאד עדין.

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011
אמיר קלינמן's picture

Location

ישורון
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/29/2016

תודה.

אכן קראתי את זה קודם.....☺ ואני עדיין מחכה לתסיסה המשמעותית יותר.  נראה.

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011

האם חימצנת היטב את התירוש?

אמיר קלינמן's picture

Location

ישורון
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/29/2016

לא.  לא עשיתי שום פעילות חימצון מיוחדת חוץ מטלטול המיכל והכנסתו אל תוך מקרר התסיסה שלי,  ואח"כ שוב להוציא ושום להכניס :(

על זה קראתי אח"כ.  אולי בפעם הבאה....   יכול להיות שזה גרם לשמרים לעבוד בעצלנות יתירה ?

מצד שני - עבר שבוע - והנשם התאזן, והבוקר מדדתי וירדנו מ 1.053 ל  1.013, שזה תכלס פחות או יותר המטרה.   והבירה טעימה משהו... :)

ניתן עוד יומיים ונתחיל ליישן.

תודה !

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011

אז נראה שזה הצליח!