קיטנה למטחנה

13 תגובות [לתגובה האחרונה]
אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

גלו לגו


 היום הייתי בחופש עם הבנות שלי והיה לי חצי יום ללא תוכניות, אז חשבתי לשלב קיטנה שלהן עם התחביב שלי...

החלטתי להשמיש את המטחנה החדשה שלי שקיבלתי לא מזמן תוך כדי ניצול כח עבודה זול במסווה פעילות יצירה

בקישור הבא תוכלו ליראות איך "אנחנו" עושים משפך למטחנה (הבנות שלי לא פראייריות - הבינו את הקטע ופרשו לראות סרט...) בסגנון בתיה עוזיאל

ובמקביל אני עושה טיפול מונע נגד חלודה - השחמה. רועי אשכרה הפחיד אותי עם החלודה שלא רוצה לרדת.

http://picasaweb.google.com/110015165123459832487/UghSMI?feat=email


נכון, אתם תגידו אם נזהרים - אין חלודה, אבל אצל אחד "מסודר" כמוני (ניתן להסיק מהתמונות) גם אלחלד - חלד

חשוב מאד! - בתהליך ההשחמה משתתפים שמן וחום גבוה שזה שריפה בטוחה - יש להקפיד על אצמעי זהירות ולא לעשות את זה במבנה סגור

אגב למטחנה ולאחו - שלום


נ.ב. הבוקר הקטנה שלי,תמר בת שנתיים, למדה להגיד משפט חדש: "זה בירה של אבא..."   -   כבוד...

גלו גלו

 

עידכון

היום העלתי תמונות חדשות...

הקישור למעלה

תהנו

 



דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ואיך נראה התוצר הסופי?

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היתה מטחנה יפה.

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

אתה מתכוון יחד אם משפך? בפרק הבא...

 


Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

אהבתי

פרננדו

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

היסטוריה בהכנת בירה ביתית: דרך חדשה לעשן לתת-ישר דרך הטחינה, או שזה טיגון לתת?

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

השיטה שהוצגה כאן עובדת אך לא מומלצת. החשש העיקרי הוא מחימום לא אחיד שעלול לגרום לעיוות בעיקר של הציר ולא הגלילים. אני הייתי נמנע מכך. אף אחד עוד לא מת מקצת תחמוצת ברזל (חלודה) שאולי תיווצר (ואולי לא).

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

עמנואל,

   גגלל מהירות ההולכה הגבוהה וגרדיאנט הטמפרטורות הזניח הסיכון לתופעות שהזכרת לא נראים גבוהים.

אני אישית לא הייתי מתעסק עם זה אבל הכוזרים הם עם שונה ושמעתי שלבשל מטחנות על האש ולטגן אותן זה מנהג עתיק-יומין אצלם, משהו קשור לאלת המטלורגיה והחרבות. לך תדע...

פרננדו

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אמר פעם איש חכם,

במקום בו מבשלים מטחנות, בסופו של דבר יטחנו מבשלות.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

((((((:

קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

חבל שאין פה כפתור של like כמו בפייסבוק :)

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עבודה יפה - אהבתי

עודד
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

המשפך מפוליגל?!

איך חיברת אותו, עם סיכות? אם כן, זה מחזיק את המשקל של הגרעינים?

If you don't stand for something

You will fall from anything

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

הרב דבק מגע של bisson

בסוף נמעס לי אז דפקתי סיקות.

המשפך עשוי שכבות, 2 עש 3, עם כיוונים מנוגדים לחיזוק, אז זה מחזיק...

 

ווון... ווון... ווווווווווווווןןןן