OktoberFest Lager

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

טוף, לבקשת הקהל להן המתכון:

3.25 ק"ג פילסנר.

2.4ק"ג מינכן 2.

350 גרם מלנואידין.

350 גרם חיטה .

60 דקות מאש , בץ' ספארג'.

28 גרם הלרטאו 60 דקות.

28 גרם טטננגר 60 דקות.

45 גרם סאאז 15 דקות אחרונות .

הוספת סטרטר של שמרי אוקטוברפסט לאגר (White Labs - Octoberfest/Marzen Lager

 WLP820) ב10 מעלות .

 

בהצלחה.

Uriel KaBeer's picture
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/07/2010

ארז - תודה רבה לך!!

Ka-Beer a Nano HomeBrewry

ננו מבשלה ביתית בצפון השומרון

Uriel Sondervan - urison

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

אני היחיד פה שעדיין עובד עם שמרים יבשים??????

פרננדו

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

גם אני...עובדים מצויין בשבילי, אבל זה בטח בגלל שאני לא יודע מה אני מפסיד..

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שמולץ,

אתה רוכש הרבה אצל Denny, לא?

הוא לא מוכר מידי פעם שמרים נוזליים?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

אני רוכש בעיקר אצל דני, וכן מדי פעם יש לו שמרים נוזליים..הוא פשוט מרבה אותם ואני לא בטוח לגבי הטריות...