שלום לכולם ,
אני ממש מתבעס לראות שאני לא ניכנס לכאן הרבה ויש מלא תגובות חדשות קשה לעמוד בקצב עם העבודה והעיסוקים :)
אחרי קריאה לא רצינית באינטרנט ושאלות בפורום החלטתי שיש לי מספיק פסיפלורה מהשיח בגינה והתחלתי את התהליך
הוצאתי את התוכן של בערך 6-7 קילו פסיפלורה, הוספתי חצי קילו דבש,הוספת מים ראיתי שהגרביטי קצת נמוך והחלטתי שאני מוסיף חצי קילו סוכר
עשיתי את זה בכוונה כמשהו שהוא לא מדויק , הוספתי מזין שמרים שהמליצו לי .
ושמרי יין שהוספתי אחרי איוורור טוב של השיכר,
לא פתחתי אותם בניפרד כי אין לי בכך ניסיון, אני מקווה שזה לא יגרום לדברים לא טובים.
עד עכשיו השיכר תוסס בצורה איטית בועה בערך בכל איזה 5 שניות (לא כמו בירה בהתחלה)
בכל אופן עד כה זה ניראה שהדברים הולכים לכיוון טוב, בסוף התהליך זה יהיה משקה תוסס .
יש למישהו מושג באיזה טמפרטורה שמרי יין עובדים בצורה הכי טובה ?
בכל אופן רציתי לשתף אותכם בניסוי שאני עורך, אולי זה יעזור למישהו פעם . :)