Mini Digital Temperature Controller Thermostat Aquarium

18 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

אני מצטער שאני פותח שוב את הנושא הזה , פשוט אני רוצה לקנות מאי ביי ואני לא יודע אם זה באמת מה שנחוץ לעבודה , אני צריך מכשיר שיפעיל את המקרר לפי טמפרטורה שאני בוחר

תוכלו לעזור לי ? 

זה בסדר ?

http://cgi.ebay.com/Mini-Digital-Temperature-Controller-Thermostat-Aquarium-/270619774161?pt=AU_B_I_Electrical_Test_Equipment#ht_4243wt_911

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה זה.

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

אחלה, :)

 

אם כבר ענית לי על זה, אני רוצה למצוא פתרון נוח למדידת טמפרטורה בסיר, אני לא רוצה להכניס כל שניה את המד כדי למדוד ואני לא רוצה שהוא יצוף שף 

 

אני רוצה לשים בדופן של הסיר איזה משהו דיגיטלי שהחישן שלו יהיה עמיד מיד חמים , אתה מכיר אולי איזה משהו כזה ? 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למה צריך למדוד טמפ' בסיר?

אם זה מבעבע כנראה יש רתיחה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

כן אבל אני משתמש בצידנית עדיין .. אז אני צריך למדוד טמפרטורה שאני משרה את הגרעינים ..

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

תעטוף את הצידנית במגבות גדולה. מכיוון שהטמפרטורה של המאש לא תשתנה ביותר ממעלה או שתיים כל 60 דקות תוכל למדוד טמפרטורה פעם אחת ולדעת אותה במשך שעה בלי מדידות נוספות.

התעסקות יתר ומיותרת לא מביאה לשום תוצאות.

פרננדו

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

את זה האמת פתרתי בכך שעשיתי מין חור ממש קטן במכסה של הצידנית .. אני מכניס לשם את המד חום ואז אני יודע בדיוק מה הטמפרטורה .. המאש האחרון ירד במעלה .. 

 

 

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

יקירי,

  אז מה הטעם לחורר צידנית ולבזבז מד טפמרטורה יקר כדי למדוד מה שכבר כולם ידענו, שהטמפרטורה יורדת רק מעלה?

זה כמעט כמו להוסיף מד לחות כדי לוודא שהלתת אכן רטוב.

פרננדו

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

סמוראי, לאיזה סיר אתה מתכוון? אני מכיר שלושה. סיר חימום מים, סיר בישול ומאש טאן.

במבשלה שלי חשובה הטמפ' בכל שלושת הסירים. במאש זה ברור, בסיר חימום המים צריך להגיע לטמפ' מסויימת אצלי בד"כ 9 מעלות מעל טמפ' המאש ובסיר הבישול לשלב הקירור.

אני מסחרר את התירוש בקירור חזרה לסיר לצורך יצירת ווירפול 5 דקות לפני העברה למיכל התסיסה.

אני משתמש במדי טמפ' אנלוגיים מדוייקים מאוד שקניתי באיביי.

זה עלה 20 דולר, חדש ללא שימוש. המשלוח בארה"ב. שים לב לגודל ביחס לכף היד. 

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

אני משתמש בסיר אחד לימום מים ולבישול התירוש 

פשוט מחמם מים מעביר לצידנית ואז חזרה לסיר - הקטע הוא שהסיר שלי הוא בחבית בירה של 50 ליטר ולעשות לו חור זה לקחת אותו למישהו שיש לו פלאזמה או משהו כזה ואין לי את הזמן הזה .. 

אני בכלל רוצה להתחיל לבשל בשיטה האוסטרלית . זה ניראה לי ממש נוח , מישהו יודע מאיפה אני יכול להביא בד מתאים לרשת הגדולה הזו ? 

בכלל אני חייב ליעל את האפישנסי שלי, אני צריך לגעת בהמון תחומים בגלל שהרבה זמן לא בישלתי

לא יודע כבר מאיפה להתחיל :) 

 

אז בינתים קניתי קונטרולר לטמפרטורה למקרר שלפחות את החלק הזה נעשה כמו שצריך .. 

Location

דרך חפר 143
בית יצחק- שער חפר
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/01/2010

אני עד עכשיו וגם עכשיו בתכלס השתמשתי בשיטה האוסטרלית ביאב...

והשתמשתי בבד שנקרא תיול יש כמה סוגים אני לקחתי את הזה שהחורים שלו הכי הכי קטנים...

צריך בד בגודל שיוכל להכיל את הסיר בתוכו בקלות... אני חושב שיש פה פוסט יפה מאוד של נועם בקשר לזה

http://zion.e-snif.com/content/%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%9C-%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%AA-biab

תהנה

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

סמוראי, לי אין פלזמה אבל יש LCD. אתה לא עושה ספרג'? איך אתה רוצה להגיע לאפישנסי סביר? אם תבשל בשיטה האוסטראלית תקבל פוסטרס, לא בירה משהו...

כן, השיטה האוסטראלית, אחלה שיטה.

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

עמנואל,

מאיזה חומר הברז שלך? זה לא נירוסטה .

 
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ברז כדורי פשוט. נראה לי שזה פליז מצופה כרום.

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

אוקיי, רובנו משתמשים בברזים כאלה , תהיתי אם הם באמת מתאימים לשימוש שלנו.

 
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני רואה שני שיקולים להשתמש או שלא להשתמש בברז. רעילות ואטימות. שאלת האטימות מתייתרת לאור הנסיון המצויין שיש לי עם הברזים האלה. לגבי הרעילות, לא יודע איך מגיב הציפוי בטמפ' שמגיעים אליהם. לדעתי לא מהווה בעיה. הטמפ' המקסימלית 100 C זה לא גבוה כדי להתחיל לפרק את הכרום. הברזים אצלי לאחר שימוש רב לא מראים שום סימני בלאי או התרופפות הציפוי.

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

שלום לכולם . 

 

אני רוצה לחזור לנושא הראשי של האשכול הזה .. 

 

טוב אז קניתי את המד טמפרטורה הזה . וקיבלתי אותו ביום שישי . 

 

לא היה לי יותר מידי זמןו להתעסק איתו אבל יש משהו אחד שאני לא יודע איך לעשות וחשבתי אולי תעזרו לי . 

אז ככה , יש לי מקרר בייתי רגיל עם שתי דלתות , דלת למקפיא ודלת למקרר . 

אני צריך שהמקפיא יעבוד בלי שום קשר למקרר  ז"א שאם אני מחבר את הטרמוסטט הנ"ל כמו שאתם מציינים בפורום גם המקפיא יפסיק לפעול ברגע שהמקרר יגיע לטמפ' 

 

השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע זאת ? 

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

סמוראי,

  זה רק מוכיח שבמקום שהשירשורים לא מתוחזקים, דנים בכל דבר 25,498 פעמים. פעם אחרונה זה היה לפני שבוע והגאון שהעלה את השאלה זה היה אני.

התחושה של המומחים היא שזה לא יהיה אפשרי מכיוון שמערכת עם קומפרסור אחד לא יכולה לספק קירור שונה ב 40 מעלות בין שני התאים אבל בכל זאת אני אחפש קצת ברשת...

פרננדו