התייעצות בבקשה,
להלן מתכון רכז. את הבירה הזו בישלת מספר פעמים ולדעתי היא מוצלחת והיא גם קיבלה ביקורות טובות מהטועמים הרבים ששתו אותה.
אני רוצה להמיר את המתכון לאול גריין מבלי לשנות שום דבר בפרופיל הטעמים של הבירה.
Beer: Whisky Barrel Porter
Style: Brown Porter
Type: Extract w/grain
Size: 22 liters
Color: 33 SRM
Bitterness: 20 IBU
OG: 1.056 FG: 1.014
Alcohol: 5.4%
Grain:
250g Caramunich III
400g Carafa I Pale chocolate
150g Carafa III
3kg Light Liquid malt extract - 2/3 amount at late addition
500g DRY Wheat extract - late addition
אשמח להמלצות בבקשה לגבי המרת המתכון לאול גריין.
Hops: 13g Northern Brewer-15% AA, 60 min
Log: 60 gr oak cubes soaked in 250 ml of whiskey added after 5 days of fermentation for 1 week