דיווח מהשטח- קינגפישר

11 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

כפי שרובכם יודעים נוכי תקוע בהודו. במצב הזה לא נותר אלא להטביע את היגון בטיפה המרה ובמקרה הזה בירת קינגפישר:

קינגפישר לאגר- מאוד מזכירה לאגר צכי, כשותית ומאוזנת. במידת הצורך הייתי קונה אותה.....

קינגפישר מחוזקת- לאגר 8% זה משהו שלא נתקלים בו בכל יום וכנראה שיש סיבה, סיומת מאוד דבשית שמשאירה טעם לוואי של רכז לתת, יש לבירה מאפיינים של פייל אייל בריטי אך הביצוע לוקה בחסר.

יואב

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בביקורי האחרון בהודו (ובהעדר חלופה ראויה) ניסיתי מהקינגפישר. גמרתי את כל מה ששמו לי בכוס אבל זה לא עשה לי טעם של עוד.

ואני חשבתי בתמימותי שנשארו כמה IPA מימי השלטון הבריטי....

נמרוד רוזנבלט's picture

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2010

דווקא נהניתי מהקינגפישר המחוזקת כשהייתי בהודו שנה שעברה, עוד מספר ימים אני טס בשנית (בעצם בשלישית), ואז אבחן אותה עוד הפעם, אם אתה עדיין תהייה שם יהייה נחמד להיפגש לאיזה old monk rum

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני לא מבין, מה אתם מחפשים בהודו? לא מלוכלך שם? ואין בירות טובות.

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

אכן המצב קשה. מחר אני חוזר... ה- T-58 מתגעגעים....

יואב

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יואב, באיזה שלב אתה מכניס סוכר לבן לטריפל?

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

לא לבן, סוכר חום. לקראת סוף הבישול

יואב

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בפעם הבאה תנסה להוסיף בשלושת רבעי התסיסה. תקבל יותר אלכוהול ובירה יבשה יותר.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אכן,

אליבא ד JZ, יש אפשרות להוסיף את הסוכר הפשוט (חום או לבן) תוך כדי התסיסה (בשלב High Krausen) אבל אז יש לדאוג לחיטוי והמסת הסוכר.

הוספה בשלב הזה מאפשרת לשמרים להתחזק ולפרק חלק מהמאלטוז לפני שהם צריכים להתמודד עם הסוכרוז.

 

שווה נסיון. 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

.

riftin's picture
Offline

Location

מורן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עמנואל.

אתה ממשיך לאבד נקודות

 
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הייתי באפריל האחרון בהודו ובנפאל  ומאז אני מתכננן לכתוב משהו על הבירות שם אבל עצלנותי גוברת עלי. בכל אופן בהודו גם אני התנחמתי בעיקר בקינג פישר 8%. אני לא גיליתי את הדבשיות אבל יש לו בהחלט איכויות אחרות. למשל, לדפוק את הראש שזה יתרון לא קטן בהודו. אגב, הידעתם שבהודו (או לפחות בדלהי רבתי ) מותר למכור משקאות אלכוהולים רק בחנויות ממשלתיות הקרויות English Wine & Beer? ועוד קוריוז, ההודים אינם מתחייבים לאחוז האלכוהול על התווית של הקינגפישר 8% (המכונה Extra Strong) על התווית כתוב " alcohol contains exciding 5.25% but not exciding 8%". אכן מוזרות דרכי ההודים.

אדי סער