http://www.bakbuk.co.il/htmlpage/internal.asp?cat=2&nam=3185
נראה מעניין, אני מצפה שכמה מחברינו הבולטים בצפון ישתתפו ויביאו כבוד למועדון (ריפטין, מרטין, רועי, אבנר הכוונה אליכם- בתקווה שאף אחד לא נשכח)
http://www.bakbuk.co.il/htmlpage/internal.asp?cat=2&nam=3185
נראה מעניין, אני מצפה שכמה מחברינו הבולטים בצפון ישתתפו ויביאו כבוד למועדון (ריפטין, מרטין, רועי, אבנר הכוונה אליכם- בתקווה שאף אחד לא נשכח)
מגניב! כל הכבוד לגדי ולשגיא!
כן, אבל למה שוב נותנים התראה כ"כ קצרה לפני תחרות?
מודיעין זה צפונית לחדרה? לא ידעתי שמודיעין על גלגלים. בכל מקרה, יש לי כמה בקבוקים בלי תויות.
אולי זה פחות קשור, אבל מה בדבר אירועים כגון קידום ושיפור הבירות הביתיות (בלי לדרוך לאף אחד על הפצעים חלילה)?
תחרויות... זה נשמע לי, תחרותי...
אני כן טיפוס תחרותי (במסווה), אבל לא אגיש בירה לתחרות. לא לפני שארגיש ראוי.
תימור, אם זיכרוני לא בוגד בי, יזמתי ארוע לקידום ושיפור רמת הבישול הביתי. אתה משתתף????1
אפילו אמרתי לאלון שאני שם לו דלק, שלא יחשבו שאני אוכל, בעצם שותה, חינם.
השאלה לא אם אתה שם דלק או משהו אחר, השאלה אם אתה מבשל IPA סינרגטי או לא. this is the Q
תימור, היתה פה אי הבנה... אצלי הדלק גם ככה חינם, אז תצטרך לשים משוה יותר <-: Drinkable
חחח לא חשבתי על זה עד הסוף אלון (:
עמנואל, I do.
אחד הקריטריונים הוא Drinkability , לא התחום שלי.
שימו לב שהפרס, אופצייה למכירה בטמפל בר מקודם כלאחר יד בעוד שבהזדמנויות אחרות, מכירה של בירה של יצרנים ללא רישיון זכתה לביקורת ותרעומת:
http://www.bakbuk.co.il/htmlpage/internal.asp?cat=2&nam=3077&tat=
לי באופן אישי אין בעיה לקדם בירות ביתיות בברים אך חייבים לשאול האם אנשי הטמפל בר מבינים למה הם נכנסים?
יואב, בו נהרוס לצפוניים...זה באמת מנוגד לחוק. אני מרים טלפום לתמפל בר ומזאיר הותם.
יש לי פתרון מאוד פשוט, להעביר את הכל לנגב. כאן אין חוק
אם אני הייתי בעל העסק, לא בטוח שהייתי רוצה להסתכן רק כדי "לקדם את תרבות הבירות המלבבת לאחרונה בארץ". יתכן שהם לא מודעים, יתכן שהם מעלימים עין, מה שבטוח אם מישהו חושב להשתתף בתחרוות רק בשביל פרס כזה אני חושב שכדאי שיקח את הדברים בעירבון מוגבל... דרך אגב קיבלת את הפרסים שזכית בלונגשוט?
אתה מתכוון לאתגר הסטאט, למרבה חוסר פליאתי, לא. הם שכחו אותנו.
גילוי ליואב - איך מגיע הבשר שאתה קונה לסופר לצלחת שלך - מתוך שומר מסך
שלב 1 - הבשר מזויף בארגנטינה. הנתכים הטובים נשארים, הגרועים מקבלים מדבקות של נתכים טובים ונשלחים ארצה.
שלב 2 - הבשר עומד במחסנים איפה שסביר להניח שמזריקים להם כימיקלים, מיים וגם מזייפים עוד כמה תוויות
שלב 3 - הפלסטינים גונבים את המחסן (באישורם של הבעלים) ולוקחים את הכל לרשות במיכלית פתוחה תחת השמש הלוהטת
שלב 4 - בשטחים, מפשיטים את התויות תחת השמש ושמים תויות מזויפות
שלב 5 - מייבאים את הבשר ארצה בתוך ביוביות שלא עברו שטיפה ובטמפרטורות גבוהוה כדי לעודד התרבות של חיידקי קולי על הבשר.
שלב 6 - מוכרים את הבזר המוזל לכל הסופרמרקטים ומסעדות (אף אחד לא שואל שאלות כי הכסף מדבר)
שלב 7 - בסופרים מעיפים את כל התויות עוד פעם, במסעדות מוסיפים לך מלא רוטבים
אם כל זה אפשרי, נראה לך שלמכור בירה ביתית בפאב זו תהיה בעיה?
פרננדו
יואב,
הודיעו לי שזכית בקיטבג הזהב.
אני אשמח להשתתף אבל אין לי בירות.
אי.זי. ,
אפשר לבנות על השאלת 10 בירות לא מסומנות??? :D
פרננדו
אתה גר בצפון מודיעין? :)
יש סיכוי סביר שאני אשתתף אבל:
א. אני מקווה שעוד יישארו לי בירות
ב. הפרס הוא בהחלט לא משהו
ג. מכיוון שהם מחפשים בירות שייתאימו לפאב אני מפחד שהקריטריון לזכיה יהיה לכיוון הקל ופחות למעניין.
ד. באתר בירדי עוד לא ראיתי שום סימן לתחרות ובטח לא טופס הרשמה.