הרגע סיימתי לבשל באצ'.
בתחתית הסיר חיכתה לי הפתעה, גופת צפרדע שהחליט לקפוץ לתירוש הרותח, לא נשאר ממנו הרבה אחרי בישול יסודי ויניקה לתוך ה CFC.
מה אתם אומרים, להתסיס???
הרגע סיימתי לבשל באצ'.
בתחתית הסיר חיכתה לי הפתעה, גופת צפרדע שהחליט לקפוץ לתירוש הרותח, לא נשאר ממנו הרבה אחרי בישול יסודי ויניקה לתוך ה CFC.
מה אתם אומרים, להתסיס???
אחלה שם לבירה!!!
יש תמונות? <-:
מתסיס ועוד איך!!!
לא היה מה לצלם.
זה לא נראה כמו כלום.
איכככככככככככככככככככככס
אתה יכול להתסיס. אני רשמתי לי להמנע מהדונקל שלך אם יזדמן לאיזה מפגש מועדון (-: בכל מקרה - מסיבות של כשרות, לא להגיש עם מוצרי חלב.
אני מניח שזה המחיר של בישול בירה בקיבוץ, הא?
איכסס זה מה שעבר לי בראש כשהצמדתי את זה לפרצוף כדי להבין מה זה.
ואין ספק, מחיר כבד.
להתסיס
אפשר לנחש איזה שמרים חסכת?
ניחשת נכון.
שמרים עם ייחוס כזה לא מבזבזים על כל באצ'.
השתמשתי בהם ל ALL BARLEY DUNKEL , שבישלתי אתמול.
בישלת אתמול שני באצ'ים? כל הכבוד. אני לא מצליח להגיע לקצב כזה.
יום אחרי יום. מתיש בטירוף
אני משחזר היום את הניסוי שלך על שמרים פשוטים (04 אני חושב), אם אצליח, אני פותח ביום ה' בקבוק שמיי 750CC שקניתי השביל השמרים ומכין סטארטר לבישל בראש השנה. מישהו רוצה בירה שמיי?
איזי,
אין צורך להזמין עוד. אני חושב ש TOI ו MOI נצליח לגמור את הבקבוק.
פרננדו
איזה מוות אכזר. לפחות הצפרדע מת עם חיוך, אחלה בירה.
אם להתסיס או לא? אני חושב שהיית צריך לשאול אם להשקות את העץ עם התירוש או לשפוך לכיור...
רוץ עם הבירה באירופה.
מוות אכזר?!
היש מוות טוב ויפה מהמוות הזה?
אני הייתי מתסיס ולו בשביל העניין שבכך....אבל אין לי מוניטין של איש שפוי...
תימור,
זכור את הדיבר: אל תשפוך תירושך לשווא.
לא להתסיס!
אם תעבור את הקו האדום הזה...
פרננדו
כרגע 2 -2
אז אני מכריע? תתסיס... לרגלי צפרדע יש טעם של עוף אז במקרה הכי גרוע לבירה תהיה טעם של עוף מכובס :)
אני מזהה פה פוטנציאל ייצוא לצרפת
רועי ידידי,
טעות בידך. ע"פ הוראות המתכון את תוספות הטעם, כגון צפרדעים, ממולץ להוסיף במיכל התסיסה השני לאחר שמרבית התסיסה הסתיימה. אחרת הטעמים היחודיים של הצפרדע יתנדפו עם הבעבוע.
וכפי שכתבו גדולים וחכמים ממני: לדעתי.
נועם אתה מכוון ל DRY FROGGING בעוד אני השתמשתי בשיטת FIRST WORT FROGS, מאד לא מומלצת.
חבר'ה, תודה על התמיכה הבירה תשפך לאחר כבוד לעציץ הקרוב.
תהנו בפרוזדור
אני הייתי מתסיס ללא ספק.
בקשר למי היה מקבל לטעום ממנה.... (לפה שלי היא לא הייתה מתקרבת בכל מקרה)
תמיד יש חבר אחד שקלעת לטעם שלו, וחבר אחר שינסה הכל....
זה מגעיל ???
הנה משהו מגעיל באמת: http://www.uglyfood.com/2008/03/18/baby-mice-wine/
ואני אומר התסס (אם לא מאוחר מדי)ומכור לשוחרי ביזאר
שנה טובה