עברו שבועיים מאז ביקבקתי את ניסוי האייס-ביר. אתמול בלילה פתחנו בקבוק אחד לצורך טעימה והלאת מחשבות.
להזכיר. עשיתי באצ' של 20 ליטר. לאחר תסיסה, העברתי את הבירה למיכל שנכנס טוב למקפיא והקפאתי אותה. הפשרתי 11 ליטר מהנוזל הקפוא ואותו ביקבקתי עם סוכר תירס. וכעת הנתונים:
גיזוז: ברמה הנכונה
אלכוהול: מורגש (10% אלכוהול)
טעם: מורגש טעם מאלטי טוב, שיושב לו בתחתית החיך. טעם כשותי לא חזק מידי
צבע: חום-אדמדם כהה
צלילות: רואים שקוף. (השתמשתי בטחב אירי. אני חייב להגיד שלא בישלתי את המתכון ללא טחב אירי, אז אני לא יודע איך יוצא אחרת)
המתכון יעלה מאוחר יותר לפורום מתכונים
כרגע אני חושב לתת לזה לשבת שבועיים ואז לפתוח שוב ולטעום. מה אתם אומרים, לתת לזה להתיישן בקירור, או בטמפ' מרתף סבירה?