העברתי את בירת ה IPA במיכל התסיסה ל 24 שעות למקרר בטמפ' נמוכה כדי שהבירה תהיה קצת יותר צלולה.
עכשיו שהגיע הזמן לבקבק ומכניסים את נתון הטמפרטורה הנמוכה לחישוב כמות הסוכר, יוצא שצריך להכניס באופן
יחסי כמות סוכר נמוכה וזאת משום שבטמפרטורה נמוכה הנוזל יכול להכיל יותר CO2 מומס בבריה.
מצד שני הורדת הטמפרטורה התבצעה אחרי שהסתיימה כבר התסיסה ולכן נראה הגיוני שכמות ה - CO2 נשארה נמוכה כמו בטמפ' הגבוהה.
מה דעתכם?