היום ביקבקתי את הIPA שלי לאחר שהעמדתי את מיכל התסיסה במקרר לטובת הצללת הבירה.
מכיוון שמכשירי החשמל בביתי מנסים לפצות אותי על תקלות רבות מדי בעבר החליט המקרר להגיע לטמפרטורה של מינוס 4 מעלות מה שגרם לקפיאה חלקית של הבירה.
הקפיאה התגלתה מעט מאוחר מדי...
בסופו של דבר בקבקתי 15 ליטר בירה, 4 ליטר של קרח בירה נשפכו לגינה...
תקוותי עכשיו הן שהשמרים (S-04) יצליחו לעבוד בסביבת אלכוהול מעט גבוהה מהצפוי ושכמות הסוכר שהוספתי (125 ג') שהייתה אמורה להיות ל20 ליטר לא תהיה גבוהה מדי.
נתונים כלליים עד כה: OG; 1064
FG; 1010
IBU 42
צבע טוב (11)
טעם מצויין (יחסית לבירה ירוקה)
מכיוון שזו לא התקלה הראשונה בבירה הזאת נראה לי שנקרא לה בירה נאחס.